Over ons

Bij alles wat we doen, geloven we dat succes wordt opgebouwd uit onderdelen: stap voor stap, kilometer voor kilometer.

Ons succes - is het succes van uw bedrijf, dat vandaag misschien maar een deel mist.

We oriënteren al onze middelen op een breed assortiment reserveonderdelen in onze centrale magazijnen en in de magazijnen van onze vestigingen, zodat zelfs het meest exotische onderdeel dat u nodig heeft al in uw handen kan zijn. Onze professionele verkopers, uitgerust met een IT-database, die 30 jaar ervaring in truck- en trailerservice bevatten, kunnen vanaf de eerste keer exact het ontbrekende onderdeel selecteren dat u nodig heeft.

We luisteren actief naar de behoeften van onze klanten en zijn altijd flexibel voor de voordelen van de klant.

Onze historie

De Skuba-groep is geboren in Vilnius, Litouwen, in 1992. Het Litouwse woord "Skuba" betekent "haast hebben" - net zoals we zijn voor de urgentie van een ontbrekend onderdeel.

In de loop van de jaren van uitbreiding naar andere Europese landen werd Skuba Benelux opgericht in 2021.

Onze eerste vesting werd in Duiven geopend en binnen een jaar werd onze tweede vestiging in Hendrik Ido Ambacht. Gedurende 2023 en komende jaren zal Skuba nog meedere vestigingen openen om de Benelux markt en haar klanten te voorzien van de beste services die Skuba kan leveren.

en meer

Ons centrale magazijn is 65.000 vierkante meter groot en bevindt zich in Vilnius. Alle magazijnactiviteiten worden beheerd binnen de operationele LEAN-systeemmethodologie om de duurzaamheid van processen te waarborgen.